ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ!

ΛΗΨΗ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ TV PLAYER

Εάν δεν μπορείτε να μας δείτε

στο παραπάνω πλαίσιο

κατεβάστε και εγκαταστήστε

το πρόγραμμα αναπαραγωγής VLC

κάνωντας ΚΛΙΚ ΕΔΏ.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ!

DOWNLOADS

ΕΓΓΡΑΦΗ / NEWSLETTER
CONTACT

PostHeaderIcon Metallica Through the Never, του Μάρκου Ζώρζου

Metallica Through the Never

του Νίμροντ Αντάλ
με τους Ντέιν Νε Χάαν, Τζέιμς Χέιτφιλντ, Λαρς Ούλριχ, Κερκ Χάμετ, Ρόμπερτ Τρουιχίλο

 

 

Υπόθεση: Η υπόθεση της ταινίας εκτυλίσσεται μεταξύ μιας συγκλονιστικής συναυλίας των Metallica και των περιπετειών του νεαρού Τριπ, σε μία πόλη όπου επικρατεί το απόλυτο χάος, με κατεστραμμένα οχήματα, αιματηρές συγκρούσεις και ένα μασκοφόρο καβαλάρη. Το ανερχόμενο αστέρι που ακούει στο όνομα Ντέιν Ντιχάν (‘’The Amazing Spider-Man 2’’) υποδύεται τον Τριπ, ένα νεαρό μέλος του tour crew της μπάντας, που οργανώνει ζωντανές εμφανίσεις και που στην προκειμένη περίπτωση είναι ο απεσταλμένος του γκρουπ σε μυστική αποστολή, κατά τη διάρκεια μιας sold out συναυλίας. Ουσιαστικά, η ταινία ακολουθεί δύο παράλληλες ιστορίες, την αφήγηση του Τριπ και το ζωντανό υλικό του πασίγνωστου ροκ συγκροτήματος. Αυτό που αρχικά φαίνεται να είναι εύκολο, ξαφνικά μετατρέπεται σε μια σουρεαλιστική περιπέτεια, με τον Τριπ να βρίσκεται στη μέση επικίνδυνων καταστάσεων και παράλληλα να προσπαθεί να ξεφύγει από τον μασκοφόρο καβαλάρη, ο οποίος τον κυνηγά στο κέντρο της πόλης. Και όλα αυτά, με τα τραγούδια του θρυλικού συγκροτήματος των Metallica, να κατέχουν πάντοτε πρωταγωνιστικό ρόλο!

Γιατί πρέπει να το δείτε...

Πρώτα απ’ όλα το stage show είναι πέρα για πέρα εντυπωσιακό απ ΄όπουλευρά κι αν το δεις . Laser , φωτιές ,αγάλματα , ηχητικά εφέ . Επίσης ,σε κάθε περίπτωσηι κάθε άλμπουμ της μπάντας παρουσιάζεται με πολύ ευφάνταστο τρόπο .Όσον αφορά στην απόδοση των Metallica δεν υπάρχει λόγος να αναφερθούμε. Το πάθος , η ενέργεια αλλά και η φαντασία που βγάζουν πάνω στη σκηνή είναι σχεδόν υπεράνθρωπα και τους διαφοροποιούν από οποιαδήποτε άλλο συγκρότημα στον πλανήτη .

Γιατί να μην το δείτε...

Το μόνο αρνητικό αυτής της εκπληκτικής ταινίας είναι ότι απευθείνεται σε οπαδούς του συγκροτημάτος αλλά και γενικά σε όσους αγαπάνε την heavy metal μουσική. Αν δεν σας αρέσει αυτό το είδος μουσικής τότε αυτά τα 90 λεπτά μοναδικής εμπειρίας με την σφραγίδα του συγκροτήματος , δεν είναι για τα μέτρα σας .

Μάρκος Ζώρζος