ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ!

ΛΗΨΗ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ TV PLAYER

Εάν δεν μπορείτε να μας δείτε

στο παραπάνω πλαίσιο

κατεβάστε και εγκαταστήστε

το πρόγραμμα αναπαραγωγής VLC

κάνωντας ΚΛΙΚ ΕΔΏ.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ!

DOWNLOADS

ΕΓΓΡΑΦΗ / NEWSLETTER
CONTACT

PostHeaderIcon ABOUT LEONVOICE

 

"Υπερασπίσου το Παιδί" - Τηλεμαραθώνιος Αγάπης της UNICEF - ΕΡΤ

Ο Ραδιοφωνικός μας Σταθμός συμμετέχει στον Τηλεμαραθώνιο Αγάπης της UNICEF τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016, με ένα ζωντανό πρόγραμμα φτιαγμένο αποκλειστικά από τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα: "Εθελοντισμός και Εκπαίδευση σε Περιόδους Κρίσης". Θα εκπέμπουμε ζωντανά από τις 10:00 - 13:30 περίπου. Συντονιστείτε μαζί μας για να στηρίξουμε όλοι μαζί τη UNICEF, για να στηρίξουμε τα παιδιά όλου του κόσμου!

 

Ο Ραδιοφωνικός μας σταθμός από 18 μέχρι 25 Νοεμβρίου 2016  εκπέμπει με πρόγραμμα αφιερωμένο στην εκστρατεία #EmergencyLessons της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της UNICEF σχετικά με την αξία της εκπαίδευσης και του σχολείου για τα παιδιά που βιώνουν καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και κρίσεων. Μείνετε συντονισμένοι με την πιο κεφάτη σχολική σχολική παρέα, για να ενημερωθείτε και να στηρίξετε την εκστρατεία αυτή!

Ενημερωθείτε για την καμπάνια της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε συνεργασία με τη UNICEF για την Εκπαίδευση των παιδιών σε Καταστάσεις Έκτακτης Ανάγκης (#EmergencyLessons). Τη Δευτέρα 16 Μαΐου 2016, που θα ξεκινήσει ταυτόχρονα σε όλες τις χώρες της Ευρώπης η Καμπάνια, ο σταθμός μας θα μεταδίδει το μήνυμα της Πρέσβειρας Νεότητας (Youth Ambassador) της UNICEF Μαρίας Ζούρα, η οποία συμμετείχε στη σύνοδο νέων στις Βρυξέλλες στις 10 Μαΐου και ανέλαβε τη στήριξη και προώθηση της καμπάνιας στην Ελλάδα. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Ομίλου Καινοτόμων Δράσεων του Λεοντείου Λυκείου Νέας Σμύρνης:

Την Τρίτη 19 Απριλίου 2016 το διαδικτυακό μας ραδιόφωνο θα εκπέμπει  από τις 08:30 το πρωί μέχρι τις 14:00 μ.μ. με ένα πρόγραμμα αφιερωμένο στα Δικαιώματα των Παιδιών. Το πρόγραμμα όπως πάντα επιμελούνται οι μαθητές και οι μαθήτριες - μέλη του Ομίλου Καινοτόμων Δράσεων του Λεοντείου Λυκείου Νέας Σμύρνης. Μείνετε συντονισμένοι!

 

Στο σύνδεσμο που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε την ταινία που προέκυψε από τη συνεργασία του Ομίλου Καινοτόμων Δράσεων του Λεοντείου Λυκείου Νέας Σμύρνης με το Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις "Η ΠΙΣΤΗ", τις δυο Ογκολογικές Κλινικές (Τ.Α.Ο. και Κ.Ε.Θ.) του Νοσοκομείου Παίδων "Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ" και το 4ο Δημοτικό Σχολείο Παλαιού Φαλήρου. Η συνολική δράση τιμήθηκε με το 1ο βραβείο στο διεθνή διαγωνισμό Jean Baptiste Montange για το 2014 ανάμεσα σε 23 συμμετοχές από την Ελλάδα, Γαλλία, Ισπανία (Καταλονία) και Ουγγαρία.

 

 

 

 

 

Ο Όμιλος Καινοτόμων Δράσεων του Λεοντείου Λυκείου Νέας Σμύρνης και ο Διαδικτυακός Ραδιοφωνικός Σταθμός LeonVoice συμμετέχουν στον Τηλεμαραθώνιο Αγάπης της Unicef τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013 με ένα ζωντανό πρόγραμμα από τις 08:30 το πρωί μέχρι 13:30 μ.μ.

Συντονιστείτε με το πιο κεφάτο σχολικό ραδιόφωνο της πόλης και ενημερωθείτε για τον Τηλεμαραθώνιο Αγάπης πριν την επίσημη έναρξή του. Ο LeonVoice θα λειτουργήσει ως προπομπός του Τηλεμαραθωνίου που θα αρχίσει στις 19:00 μ.μ. και θα μεταδίδεται από τη Δημόσια Τηλεόραση.

 

 

Στο πλαίσιο του διεθνούς διαγωνισμού που πραγματοποιήθηκε στο επίπεδο της Επαρχίας του Hermitage για το βραβείο Παιδαγωγικής Καινοτομίας "Jean-Baptiste Montagne" το διαδικτυακό μας ραδιόφωνο κέρδισε τον Έπαινο στην κατηγορία "Χρήση των Τεχνολογιών Πληροφορίας κι Επικοινωνίας".photo leonvoice team